Vacatures

Consultant Alkmaar

17-1-2022 MBO;HBO Administratief Alkmaar, Nederland

Wat jij gaat doen

Ga jij altijd voor het échte contact, of dit nou met klant of kandidaat is? En ben je ook nog eens op zoek naar een nieuwe functie die werkgeverschap met commercie combineert? Lees dan gauw verder!  

In de functie van Consultant (bij Faber noemen we dat Accountadviseur) houd jij je voornamelijk bezig met het werven en bemiddelen van vakbekwame schilders, timmermannen en metselaars. Hierbij richt je je op één of twee focusprofielen. Het onderhouden van de relatie met (nieuwe) klanten én vakkrachten is ook een groot onderdeel van je rol.   

Jouw belangrijkste taak het tevreden houden van zowel klant als vakkracht. Dit doe je door het uitvoeren van een aantal standaard taken. Zoals het verzorgen van de verloning, facturatie en het verlagen van verzuim. Samen met jouw collega's herken jij signalen in de markt en weet je waar er handel te halen is. Je begeleid de kandidaten in hun ontwikkeling en ondersteunt hen zo in hun werkplezier. Als zij succesvol zijn, ben jij dat ook. Daarnaast heb je regelmatig telefonisch contact zodat zowel jouw kandidaten als jouw klanten nog lang met Faber blijven samenwerken.   

In deze functie staan jouw vrijheid en verantwoordelijkheid voorop! Hoe vlieg jij de markt aan, hoe benader jij jouw kandidaten en klanten en wie is er klaar voor de volgende stap? Je krijgt alle ruimte om jezelf te bewijzen, een eigen plan te maken en dit uit te voeren. Kortom; het pad naar jouw succes bij Faber bepaal jij!   

Nog meer doe je dit door het geven van persoonlijke aandacht en leveren van maatwerk. Als Consultant heb je het ene moment een afspraak met een directeur van een groot vastgoedbedrijf. Het andere moment sta je gezellig te kletsen met één van je schilders. Dit alles maakt dat geen werkdag bij Faber hetzelfde is. 

Ben jij de kandidaat

Je hebt al ervaring opgedaan in een soortgelijke rol of andere commerciële functie en beschikt over een flinke dosis commerciële drive. Je werkt graag met doelstellingen en houd altijd de perfecte combinatie tussen écht contact met klant en kandidaat en het behalen van een groter marktaandeel. Wat maakt jou nog meer onze nieuwe collega?  

 • Het afgelopen jaar heb je ervaring opgedaan in een commerciële functie als intercedent of in een dergelijke functie in de sales;   

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (of mbo-niveau 4);   

 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar; 

 • Naast ambitieus ben jij resultaat gedreven;   

 • Communicatief sta jij stevig in jouw schoenen;   

 • Heb jij jouw SEU behaald? Dat is een grote pré.   

Wat wij bieden

Bij Faber krijg jij alle ruimte om zelf te bepalen hoe jij wil gaan ondernemen. Het voelt dan ook bijna als jouw eigen bedrijfje binnen onze organisatie! Van A tot Z, jij bepaalt voor een groot deel zelf hoe je dit aanpakt en krijgt hierbij alle steun die jij nodig hebt om succesvol te zijn als Consultant.  

Wat krijg je allemaal nog meer?   

 • Een marktconform salaris op basis van jouw ervaring;   

 • Realistische bonusregeling;   

 • 25 vakantiedagen per jaar en 13 ATV dagen;   

 • Een lunch op de vestiging en op kosten van Faber;  

 • Telefoon, laptop en auto van de zaak;   

 • Salestraining en mogelijkheden tot doorgroei.   

Waar jij gaat werken

Samen met jouw collega's Amy en Stephan probeer jij stukje bij beetje de markt te veroveren! In jullie gebied valt nog veel te groeien, dus zij hebben hierbij jouw hulp hard nodig! Het team waarin jij als Consultant komt te werken, is resultaatgericht en heeft een commerciële drive om deze successen samen te boeken. Kortom; je komt te werken in een gedreven team wat elkaar altijd helpt om weer dat stapje extra te zetten. Een team waarin werkplezier net zo belangrijk is als resultaat en waarin de successen groot gevierd worden!   

In deze functie ga jij met voldaan gevoel naar huis omdat jij bijdraagt aan vakmanschap. Jij zorgt er namelijk voor dat vakmannen, vrouwen, bouw en schildersbedrijven in staat zijn supermooie, belangrijke projecten in Nederland te realiseren. Hiermee draag jij dus (in)direct bij aan het realiseren van een droomhuis van een ander. Hoe gaaf is dat? 

Meer weten?

Sta jij na het lezen van deze vacature van Consultant in de startblokken om bij Faber aan de slag te gaan? Top! Solliciteer direct en makkelijk via de onderstaande knop! Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon, contact via Whatsapp is natuurlijk ook mogelijk!  

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen