Vacatures

Consultant Amersfoort

17-1-2022 MBO;HBO Administratief Amersfoort, Nederland

Wat jij gaat doen

Rome is niet in één dag gebouwd. Maar om ervoor te zorgen dat jouw vakkrachten wel altijd kunnen blijven bouwen aan de dromen van anderen, haal jij als Consultant alles uit de kast! Weten hoe? Lees gauw verder!

In de functie van Consultant (bij Faber noemen we dat Accountadviseur) houd jij je voornamelijk bezig met het werven en bemiddelen van vakbekwame schilders, timmermannen en metselaars. Hierbij richt je je op één of twee focusprofielen. Het onderhouden van de relatie met (nieuwe) klanten én vakkrachten is ook een groot onderdeel van je rol.    

Jouw belangrijkste taak het tevreden houden van zowel klant als vakkracht. Dit doe je door het uitvoeren van een aantal standaard taken. Zoals het verzorgen van de verloning, facturatie en het verlagen van verzuim. Samen met jouw collega's herken jij signalen in de markt en weet je waar er handel te halen is. Je begeleid de kandidaten in hun ontwikkeling en ondersteunt hen zo in hun werkplezier. Als zij succesvol zijn, ben jij dat ook. Daarnaast heb je regelmatig telefonisch contact zodat zowel jouw kandidaten als jouw klanten nog lang met Faber blijven samenwerken.    

In deze functie staan jouw vrijheid en verantwoordelijkheid voorop! Hoe vlieg jij de markt aan, hoe benader jij jouw kandidaten en klanten en wie is er klaar voor de volgende stap? Je krijgt alle ruimte om jezelf te bewijzen, een eigen plan te maken en dit uit te voeren. Kortom; het pad naar jouw succes bij Faber bepaal jij!    

Nog meer doe je dit door het geven van persoonlijke aandacht en leveren van maatwerk. Als Consultant heb je het ene moment een afspraak met een directeur van een groot vastgoedbedrijf. Het andere moment sta je gezellig te kletsen met één van je schilders. Dit alles maakt dat geen werkdag bij Faber hetzelfde is.  

Ben jij de kandidaat

Je hebt al wat vlieguren gemaakt als intercedent en hebt een commerciële drive. In het verleden heb je al meer gewerkt met targets en je vindt het leuk om hierin altijd een extra stap te zetten en jezelf te overtreffen. Jouw attitude is hierbij het belangrijkst en jij streeft ernaar zo veel mogelijk marktaandeel te behalen. Wat heb jij verder nog in huis?    

 • Het afgelopen jaar heb je ervaring opgedaan in een commerciële functie als intercedent of in een dergelijke functie in de sales;   

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (of mbo-niveau 4);   

 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar; 

 • Naast ambitieus ben jij resultaat gedreven;   

 • Communicatief sta jij stevig in jouw schoenen;   

 • Heb jij jouw SEU behaald? Dat is een grote pré.   

Wat wij bieden

Uiteraard geven wij jou als Faber ruimte zodat jij zelf kan ondernemen. Als Consultant bepaal jij zelf voor een groot deel zelf hoe je de markt wil aanvliegen en waar jij kansen ziet. En wij ondersteunen jou op dezelfde wijze als wij wensen dat jij onze opdrachtgevers en vakkrachten ondersteund.   

Wat krijg je allemaal nog meer?    

 • Een marktconform salaris op basis van jouw ervaring;    

 • Realistische bonusregeling;    

 • 25 vakantiedagen per jaar en 13 ATV dagen;    

 • Een lunch op de vestiging en op kosten van Faber;   

 • Telefoon, laptop en auto van de zaak;    

 • Salestraining en mogelijkheden tot doorgroei.

Waar jij gaat werken

Met jouw collega's probeer jij stukje bij beetje de markt te veroveren! Jullie bepalen samen de doelstellingen voor het team en jullie werken nauw met elkaar samen om dit resultaat te kunnen behalen. Resultaat en een commerciële drive zijn natuurlijk belangrijk, maar jullie samenwerking en groei als team staan hierin voorop. Het werkplezier is hierin net zo belangrijk en jullie successen worden groots gevierd!    

In deze functie ga jij met voldaan gevoel naar huis omdat jij bijdraagt aan vakmanschap. Jij zorgt er namelijk voor dat vakmannen, vrouwen, bouw en schildersbedrijven in staat zijn supermooie, belangrijke projecten in Nederland te realiseren. Hiermee draag jij dus (in)direct bij aan het realiseren van een droomhuis van een ander. Hoe gaaf is dat?  

Meer weten?

Ben jij ervan overtuigd dat jij de aangewezen kandidaat bent voor deze functie en dat Faber ook kan bijdragen aan jouw groei en ontwikkeling? Super! Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon, contact via Whatsapp is natuurlijk ook mogelijk! 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen