Vacatures

Stagiaire Marketing

17-1-2022 HBO Marketing/Communicatie Amersfoort, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij iemand die een studie heeft gekozen richting Marketing en Communicatie en er naar uit kijkt om je aan te sluiten bij een organisatie die trots is op hun merk, waarbij je echt kunt zien wat ‘real marketing’ inhoudt en hier zelf echt al aan te kunnen bijdragen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bij ons staat de mens centraal en geven wij stagiaires veel mogelijkheden om te leren, fouten maken mag en plezier is ook héél belangrijk. Wil jij met ons samen het verschil maken voor onze vakkrachten en klanten?
Dan bieden wij jou als stagiaire bij Faber een mooie plek binnen ons Brand team.

Waarom zijn we op zoek:
Wij vinden het belangrijk dat jij als stagiaire bij ons kan maken, leren, falen en ontwikkelen.
Jij bent tenslotte als stagiaire het talent van de toekomst. Groei jij, dan groeien wij ook!

Wat ga je doen:
Het brand team is verantwoordelijk voor: marktonderzoek, job marketing, employer branding, het verfijnen en introduceren van nieuwe recruitmenttechnieken, merkwaarden en merkpositionering.
Een breed takenpakket, daarom stemmen we graag persoonlijk met je af wat je als stagiaire precies gaat doen. Zo kunnen we zoveel als mogelijk rekening houden met jouw interesses en uiteraard ook je opleidingsachtergrond.
Wat we je in ieder geval wel alvast kunnen vertellen is dat je aan de slag gaat met zowel marketing- als recruitmenttaken. Denk aan het met ons beheren van onze social media accounts, tot het mee opzetten van een social media campagne. Vanaf het brainstormen tot uitvoeren en opvolgen van de campagnes. Welke wervingskanalen moeten we wel of juist niet inzetten. Jij gaat ons helpen dit verder te onderzoeken. Uiteraard zijn wij ook offline aanwezig. Extern op bijvoorbeeld vakbeurzen. Intern willen wij graag goed voor onze medewerkers zorgen. Wat te denken van het mee organiseren en ook zelf aanwezig zijn op één van onze bedrijfsborrels?

Ben jij de kandidaat

Jij wordt enthousiast van de woorden marketing en recruitment. Verder volg je op dit moment een HBO opleiding. Dit in de richting van marketing , communicatie, commercie en of human resource management.
Jij bent op zoek naar een stage waarin je echts iets gaat leren. Een stage waarin je meer gaat doen dan koffie halen voor collega’s. Een stageplek waarin je echt onderdeel bent van het team.
 

Wat wij bieden

  • Een zeer leerzame en afwisselende stage;
  • Laptop/telefoon zodat jij  je werk kan doen.
  • Passende stage vergoeding;
  • Een lunch naar keuze op de vestiging en op kosten van Faber;
  • Een werkomgeving waar succes en werkplezier hand in hand gaan.
  • Een functie waar je echt het verschil kan, mag en moet maken voor mensen
Bij Faber zijn we écht betrokken en dat zie je terug in onze manier van werken en de persoonlijke aandacht die wij geven. Faber staat voor vakmanschap en wat jij als stagiaire gaat doen is ook een vak!
 

Waar jij gaat werken

Faber is het grootste schilderbedrijf en één van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Alleen dan wel één zonder eigen bouw of schilder projecten. Uiteindelijk zijn wij dan ook een detacheerder.
Bij Faber staan de medewerker centraal. Jij als toekomstig stagiaire, maar ook onze timmermannen, schilders & metselaars. Want gaat het goed met de mens dan is hij succesvol en thuis in zijn vak. Daarom kiezen wij als Faber er voor omdat juist daar het verschil te maken.

 

Meer weten?

Zie jij je jezelf als stagiaire verschil maken voor onze vakkrachten en klanten? Dan ontvangen we graag je cv via onderstaande sollicitatie button.

Graag eerst meer weten?
Voor vragen kun je contact opnemen met Stefan Verhoeff (Brand manager) via telefoon 06-13000683 of per e-mail s.verhoeff@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen