Vacatures

Teamleider schilder

13-1-2022 Onderhoudsschilder Weert, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij een echte regelaar? Ben jij altijd degene die zorgt dat alles op rolletjes loopt? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Je gaat als schilder bij een familiebedrijf aan de slag dat veel waarde hecht aan werkplezier en ontwikkeling. Bij dit bedrijf vervul je de rol van teamleider: je schildert, doet houtrot reparaties en zet glas. Hiernaast hou jij van sociaal contact met zowel klant als collega's. Zie jij een probleem? dan weet jij hier al snel een passende oplossing voor te vinden of bent in staat deze samen met je team te vinden. Uiteraard wordt er rekening mee gehouden dat je zo dicht mogelijk bij je woonplaats kunt werken. 

Ben jij de kandidaat

Je beschikt over voldoende sociale vaardigheden en bent doelgericht. Je bent een ervaren schilder óf je hebt ervaring als teamleider bij een schilderbedrijf. Je bent steeds op de hoogte van de nieuwste kennis betreffende  materialen en verftechnieken. Hiernaast staat veiligheid bij jou voorop en ben je in het bezit van een VCA certificaat of bereidt deze binnen korte termijn te behalen.

Heb jij ruime ervaring als teamleider, woon je in de regio en heb je interesse in deze uitdagende baan, neem dan alvast contact met ons op voor het maken van een afspraak / kennismakingsgesprek.

Wat wij bieden

Als Teamleider bij Faber word je goed beloond:

Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp, BPF Schilders

Salaris volgens de schilders CAO

Vast contract bij goed functioneren

2 vakgerichte cursussen per jaar

Een gezellige Faber-barbecue in de zomer

Een lekker stamppotbuffet in de winter

Een vast contactpersoon voor al jouw vragen

Waar jij gaat werken

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf dat in 1934 is opgericht en inmiddels staat de 3e generatie aan het roer. Bij dit bedrijf is voor jou als Schilder alles tot in de puntjes geregeld en kun je je volledig concentreren op het schilderwerk.
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Davy Kox

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen