Vacatures

Glaszetter

13-1-2022 Glaszetter Zuidhorn, Nederland

Wat jij gaat doen

Jij gaat mensen ontzettend blij maken met jouw glaszetkwaliteiten. Want jij mag als glaszetter (elke dag weer) bij particuliere klanten aan het werk, waar jij het glas plaatst en op sommige momenten ook het binnen- en buitenschilderwerk weer helemaal laat blinken! Geen vaste werkschema’s voor jou als zelfstandige glaszetter want elke dag is anders. Soms krijg je hierbij hulp van collega’s soms sta je alleen op klus. Het enige wat wél altijd hetzelfde is, is jouw reistijd, want alle klussen zijn in regio van Zuidhorn. Super toch?

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een glaszetter die naast hard werken ook houdt van gezelligheid op je werk. We hebben een hechte groep glaszetters en schilders aan het werk die voor elkaar door het vuur gaan.
Het is voor deze functie van belang dat je ervaring hebt met het schilderen in de particuliere sector en dat jij beschikt over eigen vervoer, want het kan voorkomen dat je zelf naar de klus rijdt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een lang glaszetseizoen, waar de kans groot is dat je de winter ‘gewoon’ door kunt glaszetten en schilderen.
Je krijgt een salaris conform Schilders CAO, dat altijd op tijd op je rekening staat. Maar naast je salaris als zelfstandig schilder bieden wij nog zoveel meer.

  • Personeelsfeestjes;
  • Doorgroeien naar een vast dienstverband;
  • Het volgen van schilders gerelateerde opleidingen;
  • Loyaliteitsprogramma;
  • Veel vrijheid en klantencontact.
Ben jij nieuwsgierig geworden naar alle andere mogelijkheden die wij nog niet hebben benoemd?

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Arne Miedema

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen