Vacatures

Onderhoudsschilder

13-5-2022 Onderhoudsschilder Amsterdam, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij een onderhoudsschilder die van aanpakken weet? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een schildersbedrijf in de regio zijn we op zoek naar een schilder met ervaring. Je moet het leuk vinden om met mensen te werken. Je hebt namelijk niet alleen veel contact met klanten, maar ook met je gemotiveerde collega schilders!
 

Ben jij de kandidaat

Als schilder wordt je blij van het buiten werk en planmatig onderhoud. Kozijnen, deuren, je vindt het te gek om alles weer prachtig mooi te schilderen voor de bewoners. 
Je bent trots op je werk; dat maakt jou de ideale schilder!

Wat wij bieden

Wij bieden een vaste plek voor langere tijd. We zorgen ervoor dat je netjes conform de Schilders cao verdient en dat het loon altijd op tijd op je rekening staat. En heb je vragen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Dan staan wij altijd voor je klaar!
Schilder bij Faber staat garant voor mooi werk.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de schilder vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Stephan Notmeijer

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen