Vacatures

Bouwhulp

13-5-2022 Bouwhulp/opruimer Zurich, Nederland

Wat jij gaat doen

Wil jij graag een een mooie baan in de bouw met toekomst?
Dan is dit een mooie kans, als bouwhulp ondersteun je jou collega's bij de meest uiteenlopende werkzaamheden. Jou werkzaamheden zijn zeer afwisselend, geen dag is gelijk. Een bouwhulp assisteert bij vele werkzaamheden zoals; profielen stellen, deuren afhangen, bouw opruimen, schroeven, zagen en ga zo maar door, kortom bij van alles wat er op en rond de bouw plaats gebeurt. 

Ben jij de kandidaat

Als bouwopruimer / assistent timmerman voldoe je aan het volgende profiel:
  • Je bent een aanpakker / doener
  • Je wilt je graag ontwikkelen in de bouw
  • Je bent representatief
  • Je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
  • Je beschikt over VCA of bereidt om het te halen

Wat wij bieden

Je wordt verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
- een salaris tussen €1.600,- en €2.500,- bruto per maand verdient;
- de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
- BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
- Vakantiedagen conform Bouw CAO

Daarnaast spaar je bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Waar jij gaat werken

Het bouwbedrijf waar jij als bouwhulp, hulptimmerman gaat werken houdt zich bezig met diverse projecten. Je komt te werken in een ervaren en collegiaal team die aan mooie projecten werken. Alles wordt op een kwalitatieve manier afgewerkt en opgeleverd.

Meer weten?

Ben jij de vakman in spé die wij zoeken? Neem dan contact op met Egbert Reidinga op 06-57504200 | e.reidinga@faberpersoneel.nl of bel naar 0513-745019.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Egbert Reidinga

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen