Vacatures

Schilder

13-5-2022 Onderhoudsschilder Wierden, Nederland

Wat jij gaat doen

Wil jij de zekerheid dat jij als schilder ook de winter door kan werken, een informele werksfeer en daarbij pensioen opbouwen? Sluit je dan aan bij de Faber familie! Als particulier schilder geef jij de woningen kleur. Door de grote diversiteit aan projecten is geen dag hetzelfde. Denk hierbij aan prachtige villa’s, scholen, woningen en appartementen. Je werkt secuur en geduldig, en vindt het leuk om de klanten te woord te staan. De schilder is het visitekaartje van het bedrijf en door jouw duidelijke communicatie is het vertrouwen bij de klant al snel gewonnen. Hoe mooi is dat!
 

Ben jij de kandidaat

Bij voorkeur ben je in het bezit van een afgeronde schildersopleiding. Jarenlange ervaring in het  schildersvak vinden wij net zo belangrijk! Om bij de klussen te komen is een rijbewijs wel zo makkelijk. En anders heb je altijd de mogelijkheid tot carpoolen. Je bent een gezellige toevoeging aan ons team, en vindt het ook heerlijk om af toe zelfstandig aan de slag te gaan. Het communiceren richting de klant is voor jou geen probleem. 

Wat wij bieden

Wij vinden vakmanschap bijzonder. Naast prachtige projecten en een gezellig team ben jij ook zeker van:
•           Een  uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per periode met zekerheid op de lange termijn;
•           Volop ontwikkelingsmogelijkheden op kosten van Faber;
•           Een vaste aanstelling op korte termijn? Daar kunnen wij jou bij helpen;
•           Als schilder kies je voor het pensioen dat bij je past als persoon of gezin;
•           Wij hebben werk in jouw omgeving. Geen lange reistijden en op tijd thuis voor het avondeten;
•            Bij Faber krijg je een vast contactpersoon waarbij je met alle vragen terecht kunt. Wij ontzorgen jou volledig;
•           Als het goed gaat met de mens, gaat het beter in zijn vak. Wij komen regelmatig langs om even bij te kletsen (En brengen vaak wat lekkers mee)

Wat biedt Faber nog meer?
Loyaliteit belonen wij met ons unieke loyaliteitsprogramma! Elke gewerkte dag spaar jij hierbij punten. Deze zijn in te wisselen tegen mooie cadeaus! Denk aan leuke uitjes, gereedschap of huishoudelijke benodigdheden. Voor elk wat wils!  Om het ultieme Familie gevoel te creëren verzorgen wij jaarlijks een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel.

Waar jij gaat werken

Schilders maken woningen mooier! Voor een bedrijf in de regio zijn wij op zoek naar versterking van ons hechte team. Het gaat hierbij om een familiebedrijf dat inmiddels door de 3e generatie wordt doorgezet. Er wordt volop geïnvesteerd om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ook in de winterperiode is er volop werk, en jij krijgt de vrijheid je eigen klussen van a tot z te regelen. Samen met je collega’s streef jij naar het perfecte eindresultaat. Alle facetten van het schilderen komen hier bij kijken. De grote diversiteit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.
 

Meer weten?

Ben jij als schilder toe aan een nieuwe uitdaging, en enthousiast geworden over deze vacature? Dan ga ik graag met jou in gesprek.
Voor vragen kun je mailen, bellen of appen naar Laura Kleinsman.
Neem contact met mij op via: 06 820 946 61
l.kleinsman@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Laura Kleinsman

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen