Vacatures

Lijmwerker

21-7-2021 Blokken lijmen Werkhoven, Nederland

Wat jij gaat doen

Wil jij werken in de bouw als lijmwerker bij een gezellige organisatie waarbij je in een team als zelfstandig te werk gaat? Solliciteer dan direct! Wij zijn op zoek naar een lijmwerker die verantwoordelijk is voor het opbouwen van muren, die gemaakt zijn van kalkzandsteen blokken. Je werkt voornamelijk aan nieuwbouw en verbouw projecten in het particulieren segment. 

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een lijmwerker die kwaliteit wilt leveren en ervoor staat om in een gezellig bedrijf te werken. Je bent enthousaist en kan werken in een teamverband als zelfstandig. Je bent oplossings gericht en maakt elke dag een feestje ervan. 

Wat wij bieden

Een fulltime functie als lijmwerker met een werkweek van 40 uur.
Wij verlonen conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de € 2400 - € 3200 per maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • De keuze hebt voor Tijdspaarfonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Daarnaast spaar jij als lijmwerker bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen of whatsappen naar Sjoerd Tros via 06 430 654 01, mailen naar s.tros@faberpersoneel.nl of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Sjoerd Tros

Junior Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen