Vacatures

Metselaar

22-7-2021 Metselaar Volkel

Wat jij gaat doen

Het is maandagochtend 6 uur. De dag als metselaar/voeger begint voor jou. De vogels fluiten, het is vroeg maar jij bent echt een ochtend mens. Een uur later sta jij op locatie in Noord-Brabant met je metselaar/voeger collega’s. Jullie nemen samen de dagplanning door en je vraagt meteen even hoe het met de bewoners van nummer 10 gaat.
Tijd om de steiger op te bouwen met het zonnetje op je hoofd om als metselaar/voeger de voegen uit te hakken. Rini de eigenaar van het bedrijf komt later in de ochtend even een kijkje nemen om te overleggen over de vordering van het project. Je geeft aan waar je op dit moment tegenaan loopt en Rini zorgt dat het binnen de kortste keren wordt opgepakt, jij bent als metselaar/voeger een echte doorpakker!
Word jij al enthousiast? Lees dan snel verder wat Faber Personeel jou te bieden heeft!
 

Ben jij de kandidaat

Als metselaar/voeger is het belangrijk dat jij uit de voeten kunt met onderstaande werkzaamheden:
  • Steiger op- en afbreken
  • Hakken/Voegen
  • Stralen van gevels
Daarnaast werk je nauwkeurig en gestructureerd. Werk je als metselaar/voeger graag in teamverband maar ook wel eens alleen. Je bent ook in het bezit van je rijbewijs en eigen vervoer. En last but not least je woont in Volkel of omgeving.
 

Wat wij bieden

Bij Faber Personeel laten we de keuze aan jou of je wilt deelnemen aan het Stipp of Bouw pensioen. Hier heb jij recht op vanaf dag 1. Afhankelijk van jouw ervaring heb jij een startsalaris vanaf 2400,-. Dit kan oplopen tot 3500,-. Het is volledig afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt als metselaar/voeger.
Naast 25 vakantiedagen en 20 ATV dagen  is het ook mogelijk om deel te nemen aan het tijdspaarfonds. En niet te vergeten maximaal 10 seniorendagen wanneer je daar recht op hebt.
Verder spaar jij als metselaar/voeger voor Faber spaarpunten. Hiermee kan jij leuke cadeaus uitkiezen. Denk bijvoorbeeld aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur en nog veel meer.
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel. Voor vragen kan je bellen/appen of mailen naar Lisa Peters op 06 51933458 of l.peters@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Lisa Peters

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen