Vacatures

Faber | Kitter voor het nettere werk midden en noord Nederland

13-12-2019 Overig Hattem

Wat jij gaat doen

Voor een kitbedrijf onder de rook van Zwolle zijn we op zoek naar een kitter. Het liefst iemand met ervaring met afkitten en renovatiewerk. Je komt te werken in een klein team met een informele sfeer. Je werkt hard en krijgt hier ook veel voor terug. Het vervoer is goed geregeld, net als de begeleiding vanuit het bedrijf. Je moet het in je hebben zitten om zelfstandig op een bepaald tempo te willen werken en het is prettig als je wat voor elkaar over hebt. Ben jij een enthousiaste aanpakker die het leuk vindt om het kitvak tot in de puntjes te leren beheersen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij de kandidaat

Dan ben je een liefhebber van werken op de bouw in hart en nieren en heb je een creatieve houding en denkwijze. Daarnaast heb je de motivatie om van elk project iets moois te maken en kan je niet wachten om aan de slag te gaan!

Wat wij bieden

- Verloning conform de ABU CAO met bijbehorende opbouw van vakantiegeld, pensioen en vrije dagen.
- Doorbetaling bij ziekte.
- Opleidingen als je dat wilt
- Een veilige werkomgeving
- Een bedrijf waar de zaken goed geregeld zijn en waar je als medewerker echt wordt gewaardeerd
- Persoonlijk contact, voor, tijdens en eventueel na je werkzaamheden
- Kans op vaste aanstelling.

Meer weten?

Stuur een mailtje naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl, een appje naar 06 127 540 13 of bel naar 0548 745 610. Tot ziens voor een bakkie koffie! 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Bas Ijsinga

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen