Vacatures

Faber | Werken bij een middelgroot familiebedrijf met een persoonlijk karakter

14-1-2019 Werkplaatstimmerman Fleringen

Wat jij gaat doen

Voor een middelgroot bouwbedrijf tussen Almelo en Oldenzaal zoeken we een aanvulling op het team in de werkplaats. Het bedrijf maakt particuliere prefabwoningen die per klant verschillend zijn. Daarnaast is er een hal die zich bezig houdt met de houtskeletbouw en een aparte werkplaats voor het maken van daken en dakkapellen. In de werkplaats zul je dan ook aan verschillende soorten onderdelen werken. Je komt te werken in een klein en sociaal team bij een leuk bedrijf. Er wordt hard gewerkt en er is zeker ook ruimte voor persoonlijk contact met je collega's in de werkplaats en op kantoor. Er zijn korte lijnen tussen collega's en leidinggevenden, de betrokkenheid van iedereen is hoog, de sfeer is collegiaal en iedereen behandelt elkaar met respect en wat ook belangrijk is: er is altijd werk. 

Ben jij de kandidaat

Dan heb je:
Ervaring met timmeren in de werkplaats
Een goede mentaliteit: de motivatie om er elke dag weer wat moois van te maken
Een representatief uiterlijk 
Communicatieve vaardigheden en netjes in taal en antwoord
Een goede dosis gezond verstand

Wat wij bieden

Loon conform bouw CAO 
BPF pensioen 
ATV & seniorendagen conform bouw CAO
Opbouw tijdspaarfonds met keuze tussen 0%, 55% of 100% opbouw
Doorbetaling bij ziekte 
Opleidingsmogelijkheden 
Persoonlijk contact voor, tijdens en na je werkzaamheden
Etc. 

Meer weten?

Reageer dan via dit formulier, stuur een mailtje met je CV naar d.avontuur@faberpersoneel.nl, een appje naar 06 1211 9496 of bel naar 0548 745 610

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Karen Mulder

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen