Vacatures

Nieuwbouwtimmerman

12-7-2019 Timmerman Eindhoven

Wat jij gaat doen

Voor een goede relatie van Faber Bouw in de regio Eindhoven zoeken wij een ervaren nieuwbouwtimmerman. Onze relatie is een bouwbedrijf dat zich richt op de bouw van woningen, kantoren, bedrijfsruimten en overige utiliteit zoals MFA's en scholen. Het afleveren van kwaliteit staat bij dit familiebedrijf voorop! Op dit moment is het met name druk op het gebied van nieuwbouw van woningen. Dit vindt veelal plaats in een straal van een half uur tot maximaal 45 min rondom de vestigingsplaats van het bedrijf.
Klinkt goed toch? Het wordt nog mooier: als je de nieuwbouwtimmerman bent waar dit bedrijf naar op zoek is, maak je op termijn kans op een vaste aanstelling!
 

Ben jij de kandidaat

Je bent in het bezit van rijbewijs (liefst eigen vervoer) en VCA. Daarnaast beschik je over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Timmerman I. Nog belangrijker dan voorgaande is dat je gemotiveerd bent, zelfstandig kunt werken, zelf initiatief durft te tonen en verantwoording kan dragen voor een project.

Wat wij bieden

Wij bieden loon conform de Bouw cao, ingeschaald als Timmerman I €2307 - €3000 / 4 weken (afhankelijk van ervaring, kennis en kunde) met BPF Bouw pensioen en TijdSpaarFonds. Je maakt op termijn kans op een vaste aanstelling.

Daarnaast spaar jij als nieuwbouwtimmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Waar jij gaat werken

Een middelgrote aannemer, familiebedrijf met korte lijnen en een prettige en open werksfeer.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature van nieuwbouwtimmerman? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Ewout Viergever

Vestigingsmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen