Vacatures

(renovatie) timmerlieden | Den Bosch

12-7-2019 Timmerman Den Bosch

Wat jij gaat doen

Voor een leuke opdrachtgever in de regio Den Bosch zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren renovatietimmerlieden.Je zult je in deze functie vooral bezighouden met onderhoud- en renovatieprojecten. Je zal onder andere gaan werken met de nieuwste buitengevel isolatiemethoden, aangezien onze opdrachtgever zich steeds meer richt op en ontwikkelt tot hoofdaannemer op het gebied van energetische renovaties (zogeheten 0 op de meter renovaties). Klinkt goed toch?

Ben jij de kandidaat

Dan heb je ervaring in onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, ben je een vakman in hart in nieren, heb je minstens 7 jaar ervaring en kan je niet wachten om aan de slag te gaan! Daarnaast beschik je over rijbewijs, VCA en liefst eigen vervoer.

Wat wij bieden

Wij bieden loon conform de vakkrachtenregeling in de Bouw cao met BPF Bouw pensioen en TijdSpaarFonds. Wij bieden daarnaast een heleboel persoonlijke aandacht en eventueel vakgerichte trainingen. Heb je vragen? Dan mag je altijd contact opnemen.

Waar jij gaat werken

Onze relatie richt zich voornamelijk op renovatie van de buitenschil van bestaande woningen en appartementen. Voegwerk, metselwerk herstel, dakwerk, schoorstenen, kozijnen, buitengevel isolatie  etc. Opdrachtgevers zijn voornamelijk corporaties, vastgoedbeheerders, aannemers en instellingen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Ewout Viergever

Vestigingsmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen