Vacatures

Onderhoudsschilder

18-9-2019 Onderhoudsschilder Goes

Wat jij gaat doen

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het vak? Weet je wel van aanpakken en ga je snel en netjes te werk? Dan zoeken we jou! Onze opdrachtgever in een schildersbedrijf in regio Zuid-Beveland en zij zijn op zoek naar een gedreven onderhoudsschilder die al enige ervaring heeft in de branche. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met de woningbouw en het groot onderhoud daarvan.


 

Ben jij de kandidaat

Jij bent de kandidaat als jij:
-Minimaal 1 jaar schilderservaring hebt
-Communicatief vaardig bent
-Representatief bent
-In het bezit van een rijbewijs bent (het hebben van eigen vervoer is een pré)

Je vindt het leuk om in contact te zijn met mensen. Je hebt naast het contact met collega's ook veel contact met klanten. Jij bent het aanspreekpunt!
 

Wat wij bieden

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • Een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s
  • Ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen met behulp van trainingen en opleidingen;
  • Een mooi salaris conform de Schilders cao. Afhankelijk van ervaring, een netto salaris tussen de €450,- en €500,- per week.
  • Als er dingen zijn waar je tegenaan loopt, staat Faber altijd voor je klaar.

Waar jij gaat werken

Het bedrijf heeft werk in heel Zeeland en voornamelijk op Walcheren en Zuid-Beveland. Je kan dus op verschillende plaatsen ingezet worden. Vindt je het leuk om af en toe een beetje afwisseling in je werk te hebben, dan is dit de baan voor jou!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Tessa op 06 12 72 99 42 

Over Faber

Faber is met ruim 2000 vakmensen aan het werk dé marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Bovendien maken we het je gemakkelijk: bij ons betaal jij jezelf wanneer je wilt en geef je geautomatiseerd je kilometers door. Wij zitten verspreid over het hele land en steken graag onze handen uit de mouwen.

Contact

Marijn van den Eijnden

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen