Vacatures

Onderhoudsschilder woningbouw / groot onderhoud

7-6-2019 Onderhoudsschilder Schouwen-Duiveland

Wat jij gaat doen

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het vak? Weet je wel van aanpakken en ga je snel en netjes te werk? Dan zoeken we jou! Voor een schildersbedrijf in de regio Schouwen-Duiveland zijn we op zoek naar een gedreven onderhoudsschilder met minimaal 1 jaar ervaring.

Ben jij de kandidaat

Naast de nodige ervaring ben je communicatief vaardig, representatief en werk je graag met mensen. Je hebt namelijk niet alleen contact met je collega’s, maar ook met klanten! Tijdens het werk ben jij het aanspreekpunt voor klanten.

Wat wij bieden

We zorgen er voor dat je verdient conform de Schilders cao. Daarnaast werk je in een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s en zorgen wij voor ruimte om jezelf te kunnen verbeteren door verschillende trainingen aan te bieden.

Waar jij gaat werken

Je kan ingezet worden door heel Zeeland, maar voornamelijk zal dat Schouwen-Duiveland zijn.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Marijn: 0682693716

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Marijn van den Eijnden

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen