Vacatures

Faber | Timmerman Onderhoudsbranche | Het hele jaar werk

14-1-2019 Timmerman Arnhem

Wat jij gaat doen

Voor een leuke opdrachtgever in regio Arnhem/ Nijmegen zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde timmermannen. We maken een onderscheid tussen timmermannen die voor de afdeling Service & Onderhoud mutatiewerk/ bonnen weg gaan werken en tussen timmermannen die voor een ploeg schilders uit gaan werken om houtwerk gereed te maken voor het schilderwerk. Veel vakmensen die hier via Faber werken, kunnen hier jaar na jaar en seizoen na seizoen aan de bak. Ze worden steeds drukker, dus de kans dat je kunt blijven en door kunt werken wordt steeds groter! 

Ben jij de kandidaat

Dan heb je ervaring in de branche van jouw keuze. Je vindt het leuk werk en hebt gevoel voor contact met de mensen waar je aan het werk bent. Je snapt dat zij niet alles begrijpen, je bent veelzijdig in je vakmanschap en hebt er plezier aan om voor een leuk bedrijf te werken waar je als medewerker echt wordt gewaardeerd. 

Wat wij bieden

Wij bieden loon conform de Schilders cao met pensioen naar keuze. Je kunt trainingen volgen en bij ziekte krijg je gewoon doorbetaald. Wij bieden daarnaast een heleboel persoonlijke aandacht. Heb je vragen? Dan mag je altijd contact opnemen.

Waar jij gaat werken

Bij een klein tot middelgroot onderhoudsbedrijf met vestigingen in Arnhem, Nijmegen en Veenendaal

Meer weten?

Stuur een mailtje naar d.avontuur@faberpersoneel.nl, een appje naar 06 1211 9496 of bel naar 0548 745 610. Tot ziens voor een bakkie koffie! 

Contact

Karen Mulder

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen