Vacatures

Faber | Zelfstandig aan de slag in de particuliere sector

14-1-2019 Onderhoudsschilder Zwolle

Wat jij gaat doen

Ben jij een onderhoudsschilder die van aanpakken weet? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een bouwbedrijf met een kleine schildersafdeling in de regio van Zwolle tot Hardenberg zijn we op zoek naar een schilder met ervaring in het particuliere onderhoudswerk. Je moet het leuk vinden om met mensen te werken. Je hebt namelijk niet alleen veel contact met klanten, maar ook met je gemotiveerde collega’s!
 

Ben jij de kandidaat

Dan ben je communicatief vaardig en gemotiveerd, heb je ervaring met particulier werk en woon je in Zwolle of in de buurt van Zwolle. Je kunt je eigen planning bijhouden, als het handig is meerwerk verkopen aan je klant, je bent netjes naar je klanten en ruimt je spullen op aan het einde van de werkdag en je doet je best om alleen maar tevreden klanten over te houden. Ben je hier echt goed in? En kun je daarnaast ook een team motiveren? Dan heb je de kans om door te groeien als meewerkend voorman en uiteindelijk als werkvoorbereider. 

Wat wij bieden

Wij bieden een vaste plek voor langere tijd. We zorgen ervoor dat je netjes conform de Bouw cao verdient inclusief:
- Het pensioen bij BPF
- ATV en senioren dagen
- Keuze uit 0%, 55% en 100% Tijdspaarfonds
- Opleidingen als je dat wilt 
- Doorbetaling bij ziekte 
- Persoonlijk contact voor, tijdens en na je werkzaamheden
- Een veilige werkomgeving

Waar jij gaat werken

Je gaat werken bij een bouwbedrijf met uitsluitend werk in de regio. Omdat ze hun schilderwerk graag in eigen beheer houden hebben ze een al sinds jaar en dag een eigen schildersafdeling. 

Meer weten?

Stuur een mailtje naar d.avontuur@faberpersoneel.nl, een appje naar 06 1211 9496 of bel naar 0548 745 610. Tot ziens voor een bakkie koffie! 

Contact

Karen Mulder

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen