Vacatures

Faber | Montage van bedrijfshuisvestingpanden

14-1-2019 Overig Deventer

Wat jij gaat doen

Voor een opdrachtgever in Deventer met een lange bedrijfshistorie zijn we op zoek naar een monteur/ timmerman. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden bestaat uit de montage van bedrijfshuisvesting. Grote distributiecentra door het hele land worden gebouwd door onze klant en voor de toekomst zijn ze op zoek naar nieuwe aanwas die de lange historie van het bedrijf verder voort kan zetten. Zie jij toekomst in de realisatie van bedrijfshuisvesting? Wil je dit vak graag goed leren doen? En wil je dat de randvoorwaarden uitstekend geregeld zijn? Werken in kleine teams met zeer enthousiaste mensen en een bedrijf die het belang snapt van het goed omgaan met zijn medewerkers? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Ben jij de kandidaat

Bij voorkeur een bouwkundige achtergrond
Een goede mentaliteit: de motivatie om er elke dag weer wat moois van te maken
Communicatieve vaardigheden 
Een goede dosis gezond verstand

Wat wij bieden

Loon conform bouw CAO 
BPF pensioen 
ATV & seniorendagen conform bouw CAO
Opbouw tijdspaarfonds met keuze tussen 0%, 55% of 100% opbouw
Doorbetaling bij ziekte 
Opleidingsmogelijkheden 
Persoonlijk contact voor, tijdens en na je werkzaamheden
Betaalde reisuren
Winstdeling
Kleding en vervoer geregeld door het bedrijf
Etc.

Meer weten?

Reageer dan via dit formulier, stuur een mailtje met je CV naar d.avontuur@faberpersoneel.nl, een appje naar 06 1211 9496 of bel naar 0548 745 610

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Karen Mulder

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen