Vacatures

Werken in een gemoedelijk team en al het werk in de buurt!

13-12-2019 Metselaar Laren

Wat jij gaat doen

Voor een kleine aannemer in Laren Gelderland ben ik op zoek naar een metselaar voor zowel vuil als schoon werk met enige ervaring in de particuliere sector. Als het klikt met het bedrijf dan kun je deel gaan uitmaken van het kleine en hechte team dat daar al aan het werk is. Het werk is bij een kleine aannemer in de particuliere sector. Ze maken verbouwingen, uitbouwen, nieuwbouw woningen, etc. op traditionele wijze waar de kwaliteit van het werk echt belangrijk is. We bieden je een werkplek waar jij als echte vakman de kwaliteit van jouw werk kunt laten zien. Snap jij hoe de bouw in elkaar zit? Ben je metselaar en vind je het leuk om soms ook andere klussen voor een bouwbedrijf te doen? Dan zoeken we jou! 

Ben jij de kandidaat

Enige ervaring in de bouw als metselaar
Een goede mentaliteit: de motivatie om er elke dag weer wat moois van te maken
Een goede dosis gezond verstand

Wat wij bieden

Als metselaar word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2.500 en €2.950 / maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt;
  • kans op een vast contract. 
Daarnaast spaar jij als metselaar bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Meer weten?

Ik ga graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Bas IJsinga via 06 127 540 13, mailen naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl of solliciteer en ik neem snel contact met jou op. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Bas Ijsinga

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen