Vacatures

(Leerling) tegelzetter gezocht!

5-8-2019 Tegelzetter Roermond

Wat jij gaat doen

Voor onze opdrachtgever zijn we zoekende naar een ervaren tegelzetter of een leerling tegelzetter die het vak wil leren. Je werk als tegelzetter bestaat uit renovatie en nieuwbouw. Zo ben je op maandag bezig met het smeren van een vloer in de badkamer en op dinsdag ben je bezig met het aanbrengen van wandtegels op een grootschalig nieuwbouwproject. Het kan voorkomen dat je als tegelzetter bezig bent met kleinschalig stuc- en metselwerk. Beheers je dit niet? Geen probleem! Onze opdrachtgever denkt mee in jouw ontwikkeling tot allround tegelzetter!

Ben jij de kandidaat

Dan heb jij:
- Aantoonbare ervaring als tegelzetter of de wil om het vak van tegelzetter te leren;
- Een representatieve houding;
- Goede motivatie: Je wilt van iedere dag het beste maken!

Wat wij bieden

- Loon conform de Bouw cao tussen de €2000 - €3000,- (afhankelijk van ervaring,   kennis en kunde);
- Betalingen per week of per 4 weken;
- TijdSpaarFonds;
- BPF Bouwpensioen.

Daarnaast spaar jij als tegelzetter bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Waar jij gaat werken

Wij zoeken voor onze opdrachtgever (aankomend) tegelzetter uit Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Weert en Venlo!

Meer weten?

Nieuwsgierig of jij past bij deze opdrachtgever? Stuur gerust een app of bel naar 06 82805698. Je mag natuurlijk ook mailen naar b.verstappen@faberpersoneel.nl

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Jelle Custers

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen