Vacatures

Schilderkoppel in Alphen aan den Rijn gezocht!

13-3-2018 Onderhoudsschilder Alphen aan den Rijn

Wat jij gaat doen

Zijn jullie de onderhoudsschilders die van aanpakken weten? En werken jullie altijd als koppel? Dan zoeken wij jullie!

Voor een schildersbedrijf in de regio van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een schilderskoppel met ervaring. Het werk bestaat voornamelijk uit het particuliere onderhoudswerk, ook monumentaal werk. Zo nu en dan werkt het bedrijf ook voor vve's.

 

Ben jij de kandidaat

Dan zijn jullie communicatief vaardig en gemotiveerde vakmannen. Ook hebben jullie noemenswaardige ervaring in de schildersbranche en wonen jullie in de omgeving Alphen aan den Rijn.. Daarnaast is het een pre dat op z'n minste één van jullie in het bezit is van een rijbewijs en eigen vervoer. 

Wat wij bieden

Wij bieden een vaste werkplek voor een langere periode. Wij zorgen voor een goed salaris!

Mocht je je loon onverwachts of structureel eerder op jouw rekening willen hebben i.p.v tot het einde van de maand te moeten wachten? Dan is dit bij ons geen enkel probleem! Wij zetten onze vakman 'centraal' en proberen jou overal in tegemoet te komen. Heb je vragen of opmerkingen? Zijn er zaken waar jij tegenaan loopt? Dan staan wij altijd voor jou klaar!

Meer weten?

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan snel op deze functie. Wij nemen contact met je op. En heb je vragen en/of opmerkingen, dan kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
 
 
Faber.
Thuis in je vak.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Stephan Notmeijer

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen