Vacatures

Timmerlieden voor Nieuwbouw

16-4-2018 Timmerman Assen

Wat jij gaat doen

Heb jij een vaste collega waar je graag mee wilt werken en vullen jullie elkaar goed aan dan is dit misschien een leuke vacature voor jullie! Voor een gerenommeerd bouwbedrijf zijn wij opzoek naar één of twee timmerlieden. Ben je voor jezelf opzoek naar een leuke werkplek dan kan dat natuurlijk ook. Het bedrijf staat bekend als een woningbouwspecialist van Noord-Nederland waarbij de klant centraal staat. Ze hebben innovativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De werkzaamheden waarvoor ze goede vakmannen zoeken is de bouw van een appartementencomplex begin-eind. Je werkt veelal met een vaste collega of een klein team. 

Ben jij de kandidaat

Dan heb je ruime ervaring met nieuwbouwprojecten en kan je zelfstandig de veel voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Het project bevindt zich op fietsafstand van de stad Groningen, eigen vervoer en VCA is natuurlijk een pré. 

Wat wij bieden

Wij bieden loon conform de Bouw cao met BPF-pensioen en TijdSpaarFonds. Je maakt kans op een vaste aanstelling, kunt trainingen volgen en bij ziekte krijg je gewoon doorbetaald. Wij bieden daarnaast een heleboel persoonlijke aandacht. Heb je vragen? Dan mag je altijd contact opnemen.

Waar jij gaat werken

Je gaat werken bij een bedrijf dat een goede naam heeft opgebouwd in de sector, waardoor ze beschikken over een gezonde werkvoorraad waardoor je voor een langere periode hier aan de slag kan. Bovendien staat zowel deze werkgever als werk voor een langere periode ook nog eens mooi op je CV. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Contact

Marijke Boersma

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen