Vacatures

ERVAREN SCHILDER VOOR SCHILDERSBEDRIJF REITSEMA IN ANNEN

10-5-2019 Onderhoudsschilder Annen

Wat jij gaat doen

Schildersbedrijf Reitsema is op zoek naar een ervaren schilder woonachtig in de regio van Annen. Durf jij verantwoordelijkheid te nemen en wil jij graag werken in een enthousiast team? Dan is Reitsema op zoek naar jou! 

 

Ben jij de kandidaat

Dan heb je ruime kennis en ervaring met schilderen en ben je in het bezit van een rijbewijs B/E. Daarnaast ben je klantgericht en kan je goed zelfstandig- en in teamverband werken. 
 

Wat wij bieden

Schildersbedrijf Reitsema biedt een vaste baan, waarbij je conform de Schilders CAO verdient. Waar je tevens de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen in het schildersvak. Heb je vragen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Dan staat Reitsema altijd voor je klaar!
 

Waar jij gaat werken

Schildersbedrijf Reitsema is een gecertificeerd schilder- en onderhoudsbedrijf dat al ruim 80 jaar een begrip in de regio is, een bedrijf dat afwisselend werk biedt, hoofdzakelijk op de particuliere markt.
 

Meer weten?

Hendrik Reitsema heeft ons gevraagd te helpen bij de werving en selectie van deze functie. Enthousiast over deze baan? Dan kun je direct contact opnemen met Jasper Hiep van Faber. 

Voor meer informatie over het bedrijf zelf, kun je de website raadplegen: http://www.colorsathomereitsema.nl

Uiteraard kan je ook via de 'direct solliciteren' button onderaan deze pagina solliciteren.  

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Jasper Hiep

Vestigingsmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen