Vacatures

Zelfstandige schilder gezocht!

16-9-2020 Onderhoudsschilder Eefde

Wat jij gaat doen

Schilders- en decoratiebedrijf Fresco is een bedrijf waar vakwerk, klantvriendelijkheid en service 'hand in hand' gaan. Wij zijn actief in de nabije regio van Gorssel / Eefde binnen het particuliere segment. Wij zijn per direct op zoek naar een schilder met passie voor zijn of haar vak!

Ben jij de kandidaat

Met (ruime) ervaring en kennis van het schildersvak binnen het particuliere segment? Wonende in de regio Gorssel / Eefde en kun je zelfstandig en klantgericht werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij bieden

Een verantwoordelijke baan;
Prettige werksfeer binnen een hecht team;
Schilderwerken in de directe omgeving van Gorssel / Eefde
Afwisselend werk met bijzondere projecten;
Beloning conform schilders CAO;
Loyaliteitsprogramma.

Waar jij gaat werken

Een hecht en klein team, in werk in de regio Gorssel en Eefde, en hebt alleen particulier werk, er zijn korte lijnen binnen het bedrijf en het dienstverband is voor lange termijn.

Meer weten?

CV & motivatie graag mailen naar Bert Stoeten: b.stoeten@kpnmail.nl of neem contact op met: 06-22415463.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Mike Spoolder

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen