Vacatures

Particuliere Schilder

25-3-2020 Onderhoudsschilder Assen

Wat jij gaat doen

Voor een schildersbedrijf  zijn we op zoek naar een ervaren schilder die van aanpakken weet. Daarnaast is het belangrijk dat je graag met mensen werkt. Naast het contact met je collega’s, heb je namelijk veel contact met klanten.


 

Ben jij de kandidaat

Je bent communicatief vaardig en werkt snel en precies. Je hebt ervaring en het is van belang dat je in bezit bent van eigen vervoer.

Wat wij bieden

Naast een prettige werksfeer bieden wij een vaste plek voor een langere tijd. Je verdient conform de Schilders cao en als er iets is waar je tegenaan loopt, staan wij altijd voor je klaar!

Meer weten?

Ben jij de schilder die enthousiast is geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Tjerk van Schaik

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen