Vacatures

Moderne Allround timmerman

22-1-2019 Timmerman Sneek

Wat jij gaat doen

Wij zoeken een moderne allround timmerman in de omgeving van Sneek.
Je komt te werken bij een modern, jong en onderscheidend bouwbedrijf. Ze hebben projecten in de woning-, utiliteits- en agrarische bouw, lekker veel afwisseling. 

Ben jij de kandidaat

Dan ben je een moderne allround timmerman die graag gebruik maakt van de nieuwste technieken. Je leert graag bij en wilt helpen de bouwprocessen constant te ontwikkelen. 
Daarnaast is het van belang dat je: 
  • VCA hebt (of wilt halen)
  • tekening en bestekken kan lezen
  • ruimtelijk en bouwkundig inzicht hebt
  • in bezit bent van een rijbewijs, liefst BE.

Wat wij bieden

Jij wordt als timmerman verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  •  salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2500,00 en €2900,00 bruto per maand afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  • BPF pensioen krijgt vanaf de eerste dag;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • vakantiedagen conform Bouw CAO

Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.
 

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar maar ik kom ook graag bij je thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Tamara Glashouwer 06 12119523 of mailen naar t.glashouwer@faberpersoneel.nl of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Murk de Vries

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen