Vacatures

Bouwhulp

9-4-2019 Timmerman Sneek

Wat jij gaat doen

Wij zoeken een bouwhulp in de omgeving van Sneek.
Je komt te werken bij een modern, jong en onderscheidend bouwbedrijf die zich richt op projecten in nieuwbouwwoningen. Deze woningen zijn zeer divers. Ze beschikken over een Prefab hal waar ze de bakgoten, topgevels, dakkapellen, knieschotten en het scharnierdak produceren. Het kan zijn dat je als bouwhulp hier ook wordt ingezet. De hoofdactiviteit als bouwhulp zal zijn dat je met een timmerman mee gaat om te werken aan het nieuwbouwproject, hij helpt jouw de kneepjes van het vak. Samen zorgen jullie dat het droomhuis als een huis staat! 

Ben jij de kandidaat

Dan wil je als bowuhulp het vakmanschap leren! Je levert een bijdrage in het ontwikkelen van het bouwproces.
Daarnaast is het van belang dat je: 
  • VCA hebt (of wilt halen)
  • Je bent een aanpakker;
  • Je wilt graag leren van een vakman (tekening / bestekken leren lezen)
  • In bezit bent van een rijbewijs (pré BE).

Wat wij bieden

Jij wordt als bouwhulp verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt;
  • BPF pensioen krijgt vanaf de eerste dag;
  • De keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • Vakantiedagen conform Bouw CAO

Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.
 

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Murk de Vries 06 828054170 of mailen naar m.devries@faberpersoneel.nl of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Murk de Vries

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen