Vacatures

Faber | Bouwbehanger

25-3-2019 Behanger Rijssen

Wat jij gaat doen

Voor een jong, goedlopend bedrijf uit Rijssen zijn we op zoek naar een vaste bouwbehanger. Dit bedrijf schildert voornamelijk in de nieuwbouw en zoekt een bouwbehanger voor op de bouw. Je gaat werken in een vast team, aan mooie projecten en waar vaak ook de winter door wordt gewerkt. Indien het klikt kun je hier uiteindelijk vast in dienst komen en word je toegevoegd aan het huidige team van voornamelijk schilders. Het vervoer, je werktijden, kleding, vergoedingen, gereedschap & veiligheid zijn goed geregeld en op vrijdagmiddag wordt het op prijs gesteld als je even langs de zaak rijdt voor de vrijdagmiddagborrel. De meeste medewerkers komen uit Rijssen/ Enter en vaak ben je met een vaste collega aan het werk op de uiteenlopende klussen. Het kan ook weleens voorkomen dat je over ver aan het werk bent, dit krijg je allemaal keurig vergoed. 

Ben jij de kandidaat

Ervaring in het nieuwbouw werk
Representatief 
Netjes in taal en antwoord 
Mogelijkheid om zelf bij de werkplaats te komen
Betrouwbaar 
Loyaal 
Goed kunnen werken in team verband 

Wat wij bieden

Een serieuze toekomst in de schildersbranche 
Loon conform schilders cao 
Keuze uit 3 pensioen mogelijkheden passend bij jouw situatie 
Opleidingen indien je dat wilt
Persoonlijk ontwikkelingsplan 
Persoonlijk contact voor, tijdens en na je werkzaamheden
Doorbetaling bij ziekte 

Meer weten?

Reageer dan via dit formulier, stuur een mailtje met je CV naar d.avontuur@faberpersoneel.nl of bel/ app naar 0548 581 646 of 06 1211 9496. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Dorien Avontuur

Vestigingsmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen