Vacatures

Glaszetter Leerdam

15-5-2019 Onderhoudsschilder Leerdam

Wat jij gaat doen

Ben jij een gemotiveerde glaszetter die van aanpakken weet? Dan heb je onze aandacht! Voor het komende seizoen is een groot bedrijf in de regio Leerdam op zoek naar een glaszetter. Iemand die alle facetten van het glas zetten beheert en zelfstandig kan werken. Het is handig als je ook klein schilderwerk kunt verrichten.

Ben jij de kandidaat

  ​​​​​​Je bent een perfecte glaszetter als
  • je woonachtig in de regio Leerdam bent;
  • je ervaring hebt als glaszetter;
  • je over rijbewijs B beschikt;
  • je klein schilderwerk kunt verrichten.

Wat wij bieden

  • Een goed salaris, conform de cao in jouw branche;
  • Je bouwt vanaf dag 1 een pensioen op;
  • Je kunt trainingen volgen en bij ziekte krijg je gewoon doorbetaald;
  • Verder kun je altijd contact opnemen met Faber voor vragen of advies

 

Waar jij gaat werken

Faber is met ruim 2000 vakmensen aan het werk dé marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. Wij zorgen ervoor dat jij op de mooiste klussen aan de slag gaat. Bovendien maken we het je gemakkelijk: bij ons betaal jij jezelf wanneer je wilt en geef je geautomatiseerd je kilometers door. Wij zitten verspreid over het hele land en steken graag onze handen uit de mouwen.
 

Meer weten?

Ben jij een glaszetter en hebben wij je interesse gewekt met deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Rens Mulder

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen