Vacatures

Onderhoudsschilder Van Olst & Van de Veen Schilders in regio Amersfoort

15-5-2019 Onderhoudsschilder Amersfoort

Wat jij gaat doen

Van Olst & Van de Veen Schilders is op zoek naar representatieve onderhoudsschilders in de regio Amersfoort. Zij hebben ons gevraagd hiervoor de werving en selectie te verzorgen.
Wil en kun jij zelfstandig mooi werk maken, ben je representatief én wil jij ook werken in het laagseizoen? Dan zijn wij voor Van Olst & Van de Veen op zoek naar jou!

Ben jij de kandidaat

Wij zijn op zoek naar een spontane, representatieve schilder die zowel zelfstandig als in teamverband wil werken. Je passie zit in het maken van echt mooi werk, want dit is waarmee de schilders bij Van Ols & Van de Veen het verschil maken. 

Wat wij bieden

Bij Van Olst & Van de Veen werk je in een fijne, veilige werkomgeving in een hecht team. Je moet binnen het team ook goed zelfstandig kunnen werken. Mooi werk is wat je krijgt aangeboden en ieder jaar weer spannen zij zich in om jou óók in het laagseizoen aan het werk te houden. Je krijgt een net loon conform de Schilders CAO en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen & opleidingen. Heb je tijdens het werk vragen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Dan staan ze bij Van Olst & Van de Veen Schilders altijd voor je klaar!

Waar jij gaat werken

Van Olst & Van de Veen Schilders staat bekend als een mooi en fijn bedrijf. Daarom blijven de meeste mensen gelukkig lang bij ze! Volgens John (al 10 jaar werkzaam bij Van Olst & Van de Veen) is de sfeer onderling uitstekend, helpt men elkaar als dat nodig is en heeft ook iedereen wat voor elkaar over. Wat wil je nou nog meer?!

Meer weten?

Zoals aangegeven verzorgt Faber de werving en selectie voor deze vacature op verzoek van Van Olst & Van de Veen Schilders. Wil jij niets liever dan bij dit fijne bedrijf aan de slag gaan en aan mooi werk jouw bijdrage leveren? Bel Rens Mulder of solliciteer direct onderaan deze pagina.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Rens Mulder

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen