Vacatures

Schildersbedrijf Hondelink is op zoek naar onderhoudsschilder!

19-7-2019 Onderhoudsschilder Neede

Wat jij gaat doen

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het vak? Weet je wel van aanpakken en ga je snel en netjes te werk? Dan zoeken we jou! Voor een schildersbedrijf in de regio Neede zijn we op zoek naar een gedreven onderhoudsschilder met minimaal 3 jaar ervaring!


 

Ben jij de kandidaat

Naast de nodige ervaring ben je communicatief vaardig, representatief en werk je graag met mensen. Je hebt namelijk niet alleen contact met je collega’s, maar ook met klanten! Tijdens het werk ben jij het aanspreekpunt voor klanten.

Wat wij bieden

Een verantwoordelijke baan;
Prettige werksfeer binnen een hecht team;
Schilderwerken in de directe omgeving van Neede;
Afwisselend werk met bijzondere projecten;
Beloning conform schilders CAO;
Loyaliteitsprogramma;
Een lang schilders seizoen;
Twee cursussen naar keuze per jaar.

Waar jij gaat werken

Een betrokken team met werk in de regio Neede, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Er zijn korte lijnen binnen het bedrijf en het dienstverband is voor de lange termijn. Afspraak = afspraak!

Meer weten?

CV & motivatie graag mailen naar Mike Spoolder: m.spoolder@faberpersoneel.nl of neem contact op met: 06-82805436.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Mike Spoolder

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen