Vacatures

Voorman Betontimmerwerken

28-10-2020 Timmerman Heesch

Wat jij gaat doen

Als voorman betontimmerman neem jij het voortouw tijdens het werk en stuur je je collega’s aan. Je bent in staat om aan de hand van tekeningen je werkzaamheden te verrichten. Je bedenkt hoe een bekisting of constructie eenvoudig te maken is om tot het gewenste eindresultaat te komen. Waar nodig pas je nieuwe werk aan op oude onderdelen. Daarnaast zie jij toe op de benodigde grondwerken en het storten van werk- en betonvloeren. Ook ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig stellen en afstorten van bekistingen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor een goede communicatie op de werkvloer met collega’s en leidinggevende.

Ben jij de kandidaat

Als voorman betontimmerman werk je graag samen, kun je leiding geven en draag jij enthousiasme over op je collega’s. Naast de nodige ervaring ben je communicatief vaardig en representatief. Je hebt namelijk niet alleen contact met je collega’s, maar ook met klanten! 

Daarnaast:
 In het bezit van een geldig VCA-VOL diploma of bereid deze te halen;  Je bent bekend met systeem bekisting (voorkeur doka);  Je bent bekend met pal-toren ondersteuningsconstructie;  Je kunt tekeningen lezen, zowel bekisting als wapening. En kunt hierover terugkoppeling geven aan leidinggevende;  In het bezit van een geldig rijbewijs B;

Wat wij bieden

Een uitdagende functie als voorman betontimmerman waarin je jezelf volop kan ontwikkelen bij een pure specialist in betonwerken. Een marktconform salaris, BPF Bouw pensioen, Tijdspaarfonds naar keuze. Daarnaast organiseren wij rond de Bouwvak vaak een borrel, hebben wij een Sint voor (klein)kinderen en uiteraard een Kerstborrel met kerstpakket. Wil je jezelf ontwikkelen, dan kunnen we in overleg ook naar diverse opleidingsmogelijkheden kijken.

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een gezonde en stabiele onderneming die continu in ontwikkeling is. Een pure specialist in betonwerken. Afzinkkelders, civiele betonbouw en reguliere betonbouw voor woning- en utiliteitsbouw.

De afgelopen jaren hebben ze flink geïnvesteerd in de civiele betonbouw en dat resulteerde in de realisatie van diverse interessante projecten, zoals de aanleg van bruggen, viaducten, geluidsschermen, tunnels, sluizen, kademuren en vloeren.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature van voorman betontimmerman? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon!

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Ewout Viergever

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen