Vacatures

Heier Breda / Rotterdam

28-10-2020 Overig Breda

Wat jij gaat doen

Samen met de collega (die de mini-heistelling bedient om stalen buispalen te heien) ben je verantwoordelijk voor het op de juiste plaats brengen van de heistelling en de benodigde materialen. Vervolgens assisteer je bij het heien van de stalen buispalen. Je last buizen op elkaar, helpt mee met het aanbrengen van de volgende buis.
Als de buizen geheid zijn stort je ze samen met je team vol met beton. Met een klein team werk je op verschillende projecten.
 

Ben jij de kandidaat

Dan ben je in eerste instantie nieuwsgierig, gemotiveerd en vind je het lekker om continue aan de gang te blijven. Technisch inzicht is fijn, maar niet noodzakelijk. Je werkt in teams van 2-6 man dus wij zoeken een echte teamplayer. 

Daarnaast zou het fijn zijn als:
Je in het bezit bent van een VCA-certificaat of bereid deze te halen
Je bent in het bezit van een B-rijbewijs.
Je bent communicatief vaardig
Bij voorkeur heb je ook ervaring met laswerkzaamheden of je bent bereid te leren lassen.
 

Wat wij bieden

Als heier word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
- salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2350,00 - €2500,00 p/ maand;
Indien je een vakkracht bent:
- BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
- de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
- 25 vakantiedagen;
- 20 ATV dagen;
- 3 kort verzuim dagen;
- seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast spaar jij als heier bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in funderingsherstel en heiwerken. Op het gebied van heiwerken zijn ze ruim 25 jaar actief.Ze hebben een modern en uitgebreid machinepark en 20 vaste medewerkers in dienst. Een warm en laagdrempelig bedrijf met nauwelijks verloop in personeel. De werksfeer is open en prettig, aanpakken en lachen!

Werkgebied is veel in Rotterdam, het zou fijn zijn als je in de omgeving van Breda woont of in de regio Rotterdam. 

 

Meer weten?

Wij gaan graag vrijblijvend een gesprek met je aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar! Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Ewout Viergever via 040-3030395 of mailen naar e.viergever@faberpersoneel.nl of solliciteer via onderstaande button en wij nemen snel contact met jou op.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Ewout Viergever

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen