Vacatures

Faber | Timmerwerk voornamelijk voor de woningbouw in Almelo en omgeving

16-8-2019 Timmerman Almelo

Wat jij gaat doen

Voor een middelgroot bedrijf in Almelo zijn wij op zoek naar een timmerman die het leuk vindt om aan afwisselende projecten te werken. Je werkt voornamelijk met de schildersploegen mee die het grote onderhoud aan woningbouwcomplexen uitvoeren. Som word je ook gevraagd om op een andere plek een losse klus uit te voeren. De werkzaamheden vinden plaats aan woningbouwcomplexen, maar ook bij particulieren thuis en bij scholen en instellingen. Er wordt gezorgd voor kleding, het vervoer is in orde en de veiligheid staat hoog in het vaandel. Bij dit bedrijf word je echt gewaardeerd als persoon met de kwaliteiten die je hebt. Ook als je bijvoorbeeld met 'een rugzakje' aan het werk gaat zijn hier mogelijkheden voor. Bij dit bedrijf word je ook niet aangenomen voor een klusje of een project. Samen streven we naar een model waarin je continu aan het werk kunt blijven en indien er toch een onderbreking is in de wintermaanden je altijd weet dat je in het nieuwe jaar weer aan de slag kunt. Je krijgt ook voldoende uitdaging in de vorm van trainingen en werkzaamheden. Mocht het hier klikken dan ben je dus verzekerd van jarenlang werken met plezier! 

Ben jij de kandidaat

Ervaring in het onderhoudswerk 
Representatief 
Netjes in taal en antwoord 
Mogelijkheid om zelf bij de werkplaats te komen
Betrouwbaar 
Loyaal

Wat wij bieden

Een serieuze toekomst in de schildersbranche 
Loon conform schilders cao 
Keuze uit 3 pensioen mogelijkheden passend bij jouw situatie 
Opleidingen indien je dat wilt
Persoonlijk ontwikkelingsplan 
Persoonlijk contact voor, tijdens en na je werkzaamheden
Doorbetaling bij ziekte 

Meer weten?

Ik ga graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Karen Mulder via 06 533 257 18, mailen naar k.mulder@faberpersoneel.nl of solliciteer en ik neem snel contact met jou op. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Karen Mulder

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen