Vacatures

Onderhoudsschilder | particulier 1

10-5-2019 Onderhoudsschilder Emmen

Wat jij gaat doen

Ben jij een onderhoudsschilder die van aanpakken weet? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een schildersbedrijf in de regio van Emmen zijn we op zoek naar een schilder. Je moet het leuk vinden om met mensen te werken. Je hebt namelijk niet alleen veel contact met klanten, maar ook met je gemotiveerde collega’s!
 

Ben jij de kandidaat

Dan ben je communicatief vaardig en gemotiveerd, heb je enige ervaring en woon je in omgeving van Emmen. Daarnaast is het noodzakelijk dat je in bezit bent van eigen vervoer.

Wat wij bieden

Wij bieden een vaste plek voor langere tijd. We zorgen ervoor dat je netjes conform de Schilders cao verdient en dat het loon altijd op tijd op je rekening staat. En heb je vragen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Tjerk van Schaik

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen