Vacatures

Blokkenlijmer (leerling)

13-12-2019 Blokken lijmen Lemelerveld

Wat jij gaat doen

Voor een bedrijf in Lemelerveld zijn we op zoek naar vakmensen die het vak willen leren in de droge afbouw. Je bent een echte aanpakker die aan de slag gaat met het plaatsen van Ytong wanden. De projecten zijn verspreid over Gelderland en Overijssel. Het vervoer is goed geregeld (bedrijfsauto of kilometervergoeding bij gebruik van eigen vervoer en vergoeding van reisuren).  Andere arbeidsvoorwaarden bij dit bedrijf zijn ook goed geregeld. Je gaat aan de slag met een leermeester die jou de fijne kneepjes van het vak kan leren.


 

Ben jij de kandidaat

Dan ben je een echte aanpakker die niet vies is van hard werken! Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en vind je reizen voor het werk geen probleem.

Wat wij bieden

Als leerling  blokkenlijmer word jij verloond conform de Afbouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • salaris conform Afbouw CAO ontvangt, dus tussen de €2.000 - €2.400 / maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • 25 vakantiedagen;
  • 10 ATV dagen;
Daarnaast spaar jij bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 
 

Meer weten?

Ik ga graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Bas IJsinga via 06 127 540 13, mailen naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl of solliciteer en ik neem snel contact met jou op. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Bas Ijsinga

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen