Vacatures

(leerling)- betonboorder gezocht!

28-10-2020 Overig Helmond

Wat jij gaat doen

Voor een relatie uit de regio Helmond zoeken wij een ervaren betonboorder of gemotiveerde medewerker die bereid is om dit mooie vak te leren in de praktijk. 

Het betreft het uitvoeren van alle voorkomende boor-, zaag- en sloopwerkzaamheden in beton en steen in een straal van 50 km rondom Helmond. Veelal bij particulieren (90%) en een enkele keer voor aannemers. 
 

Ben jij de kandidaat

Dan ben je in ieder geval in het bezit van een rijbewijs een een flinke dosis motivatie. Ervaring is mooi, maar geen vereiste. Bereidheid om te leren is het voornaamste. Je bent niet bang om af en toe eens vies te worden en je handen flink uit de mouwen te steken. 

Bereidheid om je collega's te helpen is wel een vereiste, onze opdrachtgever creëert graag een familiegevoel waarbij iedereen klaar staat voor elkaar, ook als dat betekent dat men een uurtje langer doorwerkt om het werk af te krijgen. Uiteraard krijg je daar ook flexibiliteit voor terug.

Wat wij bieden

 
  • Verloning conform bouw CAO met BPF bouwpensioen en Tijdspaarfonds;
  • een veilige, arbovriendelijke werkomgeving
  • een opdrachtgever waar loyaliteit van 2 kanten komt
  • Doorbetaling bij ziekte;
  • Een veilige werkomgeving ;
  • Persoonlijk contact tijdens je werkzaamheden;
  • Kans op vaste aanstelling. 

Waar jij gaat werken

Een klein familiebedrijf met vader, zoon en enkele medewerkers. Hard werken, plezier maken en de week met een (alcoholvrij) biertje afsluiten is de korte versie van een werkweek. Inzet en zelfstandigheid worden beloond.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen met Ewout Viergever 06-20915699

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Ewout Viergever

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen