Vacatures

Grondwerker

28-10-2020 Overig Helmond

Wat jij gaat doen

Voor een bedrijf uit Zuid-Oost Brabant zijn wij opzoek naar een hardwerkende grondwerker. Je kan goed overweg met handmatige graaf-, grond- en rioolwerkzaamheden. Bij dit bedrijf ga je aan de slag op verschillende gave projecten door heel Nederland. Er worden kabels en buizen aangelegd voor semioverheidsorganisaties. Het (handmatig) graven en dichtmaken van sleuven is voor jou als grondwerker gesneden koek! Je werkt met een vaste maat!

Ben jij de kandidaat

Dan ben je niet vies om hard te werken en ben je bereid om door heel Nederland te reizen (met een vaste maat op de bus). Geen ervaring als grondwerker? Geen probleem! Dit bedrijf staat ervoor open om jou het e.e.a. te leren!

Wat wij bieden

  • Loon conform Bouw cao;
  • BPF Bouwpensioen (vanaf dag 1);
  • Opbouw TijdSpaarFonds met keuze tussen 0%, 55% of 100%;
  • ATV dagen conform Bouw cao;
  • Persoonlijk contact;
  • Kans op een vaste aanstelling!

Waar jij gaat werken

Wij zoeken voor een bedrijf met gave projecten een grondwerker. Denk hierbij aan plaatsen als: Someren, Helmond, Eindhoven, Laarbeek, Gemert, etc.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature van grondwerker? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen of appen met Jesse (0623902085 of per mail j.haarlemmer@faberpersoneel.nl)

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen