Vacatures

Grondwerker

5-8-2019 Overig Helmond

Wat jij gaat doen

Voor een bedrijf uit Zuid-Oost Brabant zijn wij opzoek naar hardwerkende grondwerkers. Je kan goed overweg met handmatige graaf-, grond- en rioolwerkzaamheden. Bij dit bedrijf ga je aan de slag op verschillende gave projecten door heel Nederland. Er worden kabels en buizen aangelegd voor semioverheidsorganisaties. Het (handmatig) graven en dichtmaken van sleuven is voor jou gesneden koek! Je werkt met een vaste maat!

Ben jij de kandidaat

Dan ben je niet vies om hard te werken en ben je bereid om door heel Nederland te reizen (met een vaste maat op de bus). Geen ervaring als grondwerker? Geen probleem! Dit bedrijf staat ervoor open om jou het e.e.a. te leren!

Wat wij bieden

  • Loon conform Bouw cao;
  • BPF Bouwpensioen (vanaf dag 1);
  • Opbouw TijdSpaarFonds met keuze tussen 0%, 55% of 100%;
  • ATV dagen conform Bouw cao;
  • Persoonlijk contact;
  • Kans op een vaste aanstelling!

Waar jij gaat werken

Wij zoeken voor een bedrijf met gave projecten grondwerkers. Denk hierbij aan plaatsen als: Someren, Helmond, Eindhoven, Laarbeek, Gemert, etc.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen of appen met Boy Verstappen (06 828 056 98)!!

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Jesse Haarlemmer

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen