Vacatures

Metselaar gezocht!

9-1-2019 Metselaar Breda

Wat jij gaat doen

Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Breda (denk aan Prinsenbeek, Sint-Willebrord, Rucphen, Terheijden, Oosterhout, Roosendaal) zijn we opzoek naar een (ervaren) metselaar! Hard werken en een fijne werksfeer gaan hier goed samen. Onze opdrachtgever is actief in de seriematige woningbouw en utiliteitsbouw (met name appartementen). Metselen is je vak en je bent trots wanneer je projecten met collega’s op tijd kunt opleveren. Je harde werk als metselaar wordt bij dit bedrijf beloond met een goede werksfeer, zekerheid en de kans om je te ontwikkelen binnen je functie!

Ben jij de kandidaat

Dan heb jij:
  • Een flinke dosis motivatie;
  • Meer dan 5 jaar metselervaring: metselen is je trots;
  • Goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief.

Wat wij bieden

•    Loon conform de Bouw cao tussen de €2307 - €3100 / 4 weken (afhankelijk van ervaring, kennis en kunde);
•    Betalingen per week of per 4 weken;
•    TijdSpaarFonds (0%, 55% en 100% opbouw);
•    BPF Bouwpensioen.

Daarnaast spaar jij als metselaar bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Waar jij gaat werken

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een metselaar uit de omgeving van Breda. Denk aan Prinsenbeek, Sint-Willebrord, Rucphen, Terheijden, Oosterhout, Roosendaal

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen of appen met Boy Verstappen (0682805698)

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Jesse Haarlemmer

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen