Vacatures

Metselaar gezocht!

28-10-2020 Metselaar Breda

Wat jij gaat doen

Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Breda (denk aan Prinsenbeek, Sint-Willebrord, Rucphen, Terheijden, Oosterhout, Roosendaal) zijn we opzoek naar een (ervaren) metselaar! Hard werken en een fijne werksfeer gaan hier goed samen. Onze opdrachtgever is actief in de seriematige woningbouw en utiliteitsbouw (met name appartementen). Metselen is je vak en je bent trots wanneer je projecten met collega’s op tijd kunt opleveren. Je harde werk als metselaar wordt bij dit bedrijf beloond met een goede werksfeer, zekerheid en de kans om je te ontwikkelen binnen je functie!

Ben jij de kandidaat

Dan heb jij:
  • Een flinke dosis motivatie;
  • Meer dan 5 jaar metselervaring: metselen is je trots;
  • Goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief.

Wat wij bieden

•    Loon conform de Bouw cao tussen de €2307 - €3100 / 4 weken (afhankelijk van ervaring, kennis en kunde);
•    Betalingen per week of per 4 weken;
•    TijdSpaarFonds (0%, 55% en 100% opbouw);
•    BPF Bouwpensioen.

Daarnaast spaar jij als metselaar bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Waar jij gaat werken

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een metselaar uit de omgeving van Breda. Denk aan Prinsenbeek, Sint-Willebrord, Rucphen, Terheijden, Oosterhout, Roosendaal

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen of appen met Jesse (0623902085 of j.haarlemmer@faberpersoneel.nl)

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen