Vacatures

Aanpakker die graag aan de slag wil op de bouw

13-12-2019 Bouwhulp/opruimer Wezep

Wat jij gaat doen

Wij zoeken voor een bouwbedrijf in Wezep een aanpakker die openstaat voor het leren van nieuwe dingen. Je assisteert de vakman door voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden te verrichten op de bouw. Daarnaast biedt dit bedrijf jouw de kans om op de bouw dingen te proberen, denk bijvoorbeeld aan een raam afkitten, dorpels plaatsen of een deurtje afhangen. 

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij enthousiast en weet je van aanpakken! Verder heb je een positieve uitstraling en goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast kom je uit de omgeving van Wezep, Zwolle, Hattem, Oldebroek, Epe, enz. 

Wat wij bieden

Als medewerker op de bouw  word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • salaris conform Bouw CAO 
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen of een appje sturen naar Bas IJsinga 06 127 540 13 of mailen naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Bas Ijsinga

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen