Vacatures

Stukadoor gezocht voor mooie projecten in en om Raalte

13-12-2019 Stukadoor Raalte

Wat jij gaat doen

Voor een klein familiebedrijf in Raalte zijn we op zoek naar een allround stukadoor. Je gaat aan de slag met mooie enkele nieuwbouwwoningen in en om Raalte. Je hebt een stuk of 5 collega's en kunt jezelf prima redden bij particulieren thuis. Het werk is altijd in de buurt. De werkzaamheden zijn afwisselend en je komt te werken binnen een gezellige club.

Ben jij de kandidaat

Dan heb je aantoonbare ervaring als stukadoor, heb jij een representatief uiterlijk en heb jij een echte werkmentaliteit. 

Wat wij bieden

Wij bieden loon conform de afbouw cao met pensioen vanaf dag 1. Daarnaast spaar je bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Meer weten?

Solliciteer dan via de website, stuur een mailtje naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl, een appje naar 06 127 540 13 of bel naar 0548 745 610. Tot ziens voor een bakkie koffie! 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Bas Ijsinga

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen