Vacatures

Monteur deuren en kozijnen gezocht!

5-8-2019 Timmerman Hapert

Wat jij gaat doen

Voor een leuk familiebedrijf in de regio Eersel, Hapert, Bladel zijn we op zoek naar een gemotiveerde (leerling)monteur deuren en kunststof kozijnen. Je zult je in deze functie vooral bezighouden met het plaatsen van deuren en kunststof kozijnen bij particulieren en kleinschalige nieuwbouw. Daarnaast plaats je af en toe ook overkappingen en zonwering. Klinkt goed en lekker divers, toch? Het wordt nog mooier: als je de vakman bent waar dit bedrijf naar op zoek is, maak je kans op een vaste aanstelling!

Ben jij de kandidaat

Dan heb je aantoonbare ervaring in dit soort werkzaamheden of zou je dit graag in de praktijk willen leren, ben je een vakman in hart in nieren of wil je dit heel graag worden en kan je niet wachten om aan de slag te gaan!

Wat wij bieden

Wij bieden een loon naar gelang je ervaring en vakmanschap. Je maakt te zijner tijd kans op een vaste aanstelling. Dan mag je altijd contact opnemen.

Waar jij gaat werken

Een relatief jong en snelgroeiend bedrijf. Korte lijnen en al een goede naam opgebouwd in de regio. Je collega's beschikken al over enorme kennis en kunde, dus je komt in een mooi team te werken. Daarnaast kun je jezelf breed ontwikkelen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen of mailen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Ewout Viergever

Vestigingsmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen