Vacatures

Stukadoor 1

28-10-2020 Stukadoor Etten-Leur

Wat jij gaat doen

Voor een klant uit de regio Roosendaal / Breda zijn we op zoek naar een stukadoor die zijn vak verstaat. Je werkt voornamelijk bij particulieren of voor kleinere aannemers aan kleinschalige verbouw en nieuwbouw.  Ben jij creatief, kun je aan je een klant uitleggen wat je doet en denk je in oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 

Ben jij de kandidaat

Dan heb je aantoonbare ervaring als stukadoor, heb jij een representatief uiterlijk en heb jij een echte doorzetters mentaliteit. Je bent woonachtig in de regio Roosendaal - Breda en hebt minstens 5 jaar aantoonbare werkervaring. 
 

Wat wij bieden

Wij bieden een marktconform loon volgens de Afbouw CAO. Je werkt in hechte teams of ooit alleen op kleine klussen. Wij bieden daarnaast een heleboel persoonlijke aandacht en eventuele cursussen, indien je deze zou willen volgen. Heb je vragen? Dan mag je altijd contact opnemen.

Waar jij gaat werken

Een kleinschalig afbouw bedrijf in de regio Roosendaal - Breda dat zich voornamelijk op particulieren en ooit wat kleinere aannemers richt. Regionaal werk, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Ewout Viergever

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen