Vacatures

Allround tegelzetter omgeving Eindhoven gezocht!

28-10-2020 Tegelzetter Omgeving Nuenen, Geldrop, Mierlo

Wat jij gaat doen

Voor een bouwbedrijf in de de regio Nuenen / Geldrop zijn we op zoek naar een allround tegelzetter. Je werk zal voornamelijk bestaan uit mutatiewerk bij een woningbouwvereniging. Dat betekent het tegelwerk van badkamers, keukentjes en toiletten in bestaande woningen aanpakken voor de nieuwe huurders. Incidenteel kan het zijn dat je op kleinschalige nieuwbouw of verbouw projecten zal worden ingezet. Is dit waar je graag elke ochtend voor uit je bed stapt? Dan is deze functie als tegelzetter iets voor jou!
 

Ben jij de kandidaat

Dan heb je minimaal 5 jaar ervaring als tegelzetter, ben je communicatief goed en kom je netjes over op de klanten. Je kunt goed samenwerken met de loodgieter en stukadoor je hebt de juiste werkmentaliteit. Ook ben je creatief, denk je in oplossingen en wil je graag aan het werk. Je werkt daarnaast in een hecht team (15 interne collega's), waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen. 
 

Wat wij bieden

Spreekt deze vacature van Tegelztter je aan? Dit kunnen wij je bieden:

- Loon conform de Bouw cao; Loon conform de Bouw cao; €2300 – €3000 / 4 weken (afhankelijk van ervaring, kennis en kunde). Het salaris wordt per week of per 4 weken uitbetaald.
- Werk dichtbij huis;
- BPF Bouwpensioen;
- Opbouw tijdspaarfonds met keuze tussen 0%, 55% of 100% opbouw;
- ATV dagen conform Bouw cao;
- Opleidingsmogelijkheden;
- Persoonlijk contact;
- Uitzicht op een vaste aanstelling!

Daarnaast spaar jij als tegelzetter bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Waar jij gaat werken

Dit mooie familiebedrijf  is al ruim 90 jaar een gerenommeerd bedrijf dat veelvuldig geselecteerd wordt als bouwpartner voor het uitvoeren van bouwprojecten, uiteenlopend van woningen, scholen huisvesting tot en met utiliteitsbouw. Ze bouwen nieuwe gebouwen en verbouwen c.q. renoveren bestaande gebouwen. Dat doen ze meestal in opdracht van projectontwikkelaars, particulieren, bedrijven en (semi) overheidsinstellingen (bv woningbouwverenigingen). 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature van tegelzetter? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Ewout Viergever

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen