Vacatures

Onderhoudsschilder woningbouw / groot onderhoud 2

15-4-2019 Onderhoudsschilder Groningen

Wat jij gaat doen

Voor een schildersbedrijf in regio Groningen zijn wij op zoek naar een gedreven onderhoudsschilder. Je komt te werken in een gemotiveerd team en je maakt kans op een vaste aanstelling!

Ben jij de kandidaat

Dan krijg je energie van hard werken en werk je graag samen met mensen. Je bent communicatief vaardig en representatief. Naast het contact met collega’s, heb je namelijk ook veel contact met de klanten.

Wat wij bieden

Wij zorgen er voor dat je betaalt krijgt conform de Schilders cao. Daarnaast bieden wij een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s. Loop je ergens tegenaan? Dan staan wij altijd klaar om je te helpen.

Waar jij gaat werken

Je gaat werken in een enthousiast team in de omgeving van Groningen

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Joost ten Berge

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen