Vacatures

Metselaar

1-7-2020 Metselaar Zwolle

Wat jij gaat doen

Voor een bouwbedrijf uit de regio Zwolle ben ik op zoek naar een gemotiveerde Metselaar. De projecten waar jij als metselaar aan mee gaat werken zijn voornamelijk nieuwbouwprojecten, daarnaast voeren zij ook regelmatig restauratiewerken uit. De werkzaamheden zijn onder andere in Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte en Deventer. Als jij de metselaar bent die zij zoeken dan kun jij jaren aan de slag in een hecht team.

Ben jij de kandidaat

  • Dan ben jij een vrolijke metselaar die er elke dag wat moois van wilt maken en niet kan wachten om aan de slag te gaan!

 

Wat wij bieden

Als metselaar word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:

- salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2500,00 - €2950,00 / maand;
- BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
- de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
- 25 vakantiedagen;
- 20 ATV dagen;
- 3 kort verzuim dagen;
- 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast spaar jij als metselaar bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Waar jij gaat werken

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen of een appje sturen naar Bas IJsinga 06 127 540 13 of mailen naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Bas IJsinga

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen