Vacatures

Allround timmerman

3-7-2020 Timmerman Rijssen

Wat jij gaat doen

Voor een middelgroot bouwbedrijf uit Rijssen zijn wij op zoek naar een serieuze nieuwe toevoeging van het team. Dit bedrijf heeft naast een kantoor waar hard gewerkt wordt een mooie bruine kroeg voor goede vrijdagmiddagborrels. Buiten samen successen vieren moet er ook flink doorgewerkt worden om van elke week een goede week te maken. De werkzaamheden zijn soms in de buurt en soms op locaties tussen Rijssen en Amsterdam. Er is sprake van grote verbouwingen tijdens openingsuren van musea, van ingrijpende verbouwingen van bestaande particuliere woningen, van grote renovaties en van nieuwbouwprojecten van groot tot klein. Het bedrijf neemt projecten in opdracht en besteed veel werkzaamheden uit. Als timmerman ben je verantwoordelijk voor je eigen project en heb je een coördinerende rol. Je vervoer wordt geregeld, evenals je kleding, uitstekende materialen waar je veilig mee kunt werken en je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren.

Ben jij de kandidaat

  • Dan ben jij een vrolijke timmerman die er elke dag wat moois van wilt maken en niet kan wachten om aan de slag te gaan!

 

Wat wij bieden

Als timmerman word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2.500 en €2.950 / maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Waar jij gaat werken

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen of een appje sturen naar Bas IJsinga 06 127 540 13 of mailen naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Bas IJsinga

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen