Vacatures

aankomend betontimmerman civiele techniek (kunstwerken)

11-4-2019 Timmerman Oss

Wat jij gaat doen

In een hecht en ervaren team ga jij kunstwerken (voetgangersbruggen, autobruggen, sluizen, inlaatwerken) maken in veelal recreatiegebieden. Te beginnen met de Nieuwe Driemanspolder te Zoetermeer. Voor meer info: www.n3mp.nl  Hoe gaaf is het om aan zo een fantastisch project te mogen werken?!

Is dit werk klaar (planning Q1 2020), dan willen de aannemers verder met soortgelijke werken en dezelfde op elkaar ingespeelde betonploeg. 

Als aankomend betontimmerman civiele techniek (kunstwerken) leer je van de voorman en ervaren betontimmerlieden om je heen de fijne kneepjes van het vak. Je leert het vak in de praktijk, waar nodig gaan we kijken of we je op bepaalde vlakken kunnen scholen met aanvullende cursussen. 

Ben jij de kandidaat

Dan gaat jouw hart sneller kloppen en verschijnt er een glimlach op je gezicht als de bekisting er af gaat en "jouw" kunstwerk tevoorschijn komt!  Dan werk je graag samen in een gezellig / hecht team en hou jij van een geintje op zijn tijd met je Brabantse collega’s. Hard werken en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekend, je kan natuurlijk niet halverwege het storten van beton naar huis gaan ;-)

Daarnaast:
- ben je in het bezit van een geldig VCA diploma of bereid deze te halen; 
- ben je enorm leergierig / nieuwsgierig
- ben jij de persoon die het super vet vindt om te kunnen zeggen dat jij die specifieke brug, sluis of viaduct mee hebt gemaakt
 

Wat wij bieden

Een uitdagende functie waarin je jezelf volop kan ontwikkelen bij een pure specialist in betonwerken. Een marktconform salaris, BPF Bouw pensioen, Tijdspaarfonds naar keuze. Daarnaast organiseren wij rond de Bouwvak vaak een borrel, hebben wij een Sint voor (klein)kinderen en uiteraard een Kerstborrel met kerstpakket. Wil je jezelf ontwikkelen, dan kunnen we in overleg ook naar diverse opleidingsmogelijkheden kijken.

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een combinatie van 3 Brabantse GWW bedrijven (Vissers - Ploegmakers, FPH Ploegmakers en Van de Wetering)  die continu in ontwikkeling zijn. Speciaal voor dit werk en toekomstige werken heeft men een betonploeg voor de kunstwerken / civiele techniek in het leven geroepen en flink geïnvesteerd in kennis, know-how en bekistingsmaterialen. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je ook direct bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Ewout Viergever

Vestigingsmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen