Vacatures

Faber | Onderhoudsschilder omgeving Purmerend (15-04-2019)

15-4-2019 Onderhoudsschilder Purmerend

Wat jij gaat doen

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het vak? Of leef jij je het liefste uit met snel schilderwerk in de nieuwbouw? Weet je van aanpakken en ga je snel en netjes te werk? Dan zoeken we jou!

Voor verschillende interessante schildersbedrijven in de regio van Purmerend zijn we op zoek naar een gedreven onderhouds- of nieuwbouwschilders met ervaring.

Ben jij de kandidaat

Naast de nodige ervaring ben je communicatief vaardig, representatief en werk je graag met mensen. Je hebt namelijk niet alleen contact met je collega’s, maar ook met klanten! Tijdens het werk ben jij het aanspreekpunt voor klanten.

Wat wij bieden

We zorgen er voor dat je verdient conform de Schilders cao. Daarnaast werk je in een prettige werksfeer met leuke en gemotiveerde collega’s en zorgen wij voor ruimte om jezelf te kunnen verbeteren door verschillende trainingen aan te bieden.

Voordat je start kijken we samen naar wat je kunt verdienen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, hier wordt open en eerlijk over gesproken.

Waar jij gaat werken

Wij zoeken voor meerdere opdrachtgevers in de regio Purmerend onderhoudsschilders. Denk hierbij aan de plaatsen: Middenbeemster, Westbeemster, De Rijp, Wormerveer, Wijdewormer, Ilpendam, Broek in Waterland, Monnickendam, Edam en Volendam.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden?  Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon. 

De vakman centraal.
Faber Schilders.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Amy Ligthart

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen