Vacatures

Faber | Onderhoudsschilder Schagen e.o. (16/07/2019)

16-7-2019 Onderhoudsschilder Schagen

Wat jij gaat doen

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder of een snelle nieuwbouwschilder met passie voor het vak? Weet je wel van aanpakken en ga je netjes te werk? Dan zoeken wij jou!

Voor diverse interessante schildersbedrijven in de regio van Schagen zijn we op zoek naar schilders met ervaring in het vak.

Ben jij de kandidaat

Naast de nodige ervaring ben je communicatief vaardig, representatief en werk je graag met mensen. Je hebt namelijk niet alleen contact met je collega’s, maar ook met klanten! Tijdens het werk ben jij het aanspreekpunt voor klanten.

Wat wij bieden

We zorgen er voor dat je verdient conform de Schilders cao. Daarnaast werk je in een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s en zorgen wij voor ruimte om jezelf te kunnen verbeteren door verschillende trainingen aan te bieden.

Voordat je start kijken we samen naar wat je kunt verdienen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, hier wordt open en eerlijk over gesproken.

Waar jij gaat werken

Wij zoeken voor meerdere opdrachtgevers in de regio Schagen onderhouds- en nieuwbouwschilders. Denk hierbij aan de plaatsen: Callantsoog, Petten, Schoorl, Warmenhuizen, 't Zand, Oudesluis, Wieringerwaard, Kolhorn, Dirkshorn en Tuitjenhorn. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden?  Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon. 

De vakman centraal.
Faber Schilders.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Amy Ligthart

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen