Vacatures

Nieuwbouw Timmerman Groningen

11-7-2019 Timmerman Groningen

Wat jij gaat doen

Voor een klant van ons, een nationale speler in de bouwwereld, zijn wij op zoek naar meerdere nieuwbouw timmerlieden in de regio Groningen. Bij dit bouwbedrijf kom je als nieuwbouw timmerman op unieke klussen.  Zo werk je de ene keer aan mooie luxe appartementen en de andere keer bouw jij met je collega's prachtige nieuwe woningen voor particulieren. Als timmerman bij dit bouwbedrijf kom je in een team dat productiviteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Het bouwbedrijf is een nationale grootheid in de bouwwereld en staat er om bekend dat ze alles goed geregeld hebben. Doordat je altijd met ervaren collega's op de bouw bent, kun je jezelf goed ontwikkelen! Spreekt deze vacature jou, als timmerman, aan? Dan is deze vacature in de bouw bij dit mooie bouwbedrijf voor jou!

Ben jij de kandidaat

Als nieuwbouw timmerman ben jij nauwkeurig, productief en sociaal. Verder:
  • heb je een relevante opleiding in de bouw of ervaring als timmerman opgedaan;
  • ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
  • ben je in het bezit van een VCA. Moet jij je VCA nog halen of is deze verlopen? Bij Faber kan dit kosteloos!
  • Ook woon je in of rondom Groningen, bijvoorbeeld Assen, Leek, Hoogezand, Veendam, Zuidhorn, Marum, Slochteren, Ten Boer, Bedum, Sauwerd of Grootegast.

Wat wij bieden

Als nieuwbouw timmerman bij dit bouwbedrijf wordt je verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  •  salaris conform Bouw CAO ontvangt, afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  •  BPF pensioen krijgt vanaf de eerste dag;
  •  de keuze hebt voor TijdSpaarFonds;
  •  en vakantiedagen conform Bouw CAO.
Faber vindt jouw ontwikkeling als nieuwbouw timmerman erg belangrijk en we spreken dan ook graag de opleidingsmogelijkheden met je door. Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, als gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Meer weten?

Wil jij als timmerman bij deze bouwgrootheid werken? Dan komen wij het liefst zo snel mogelijk in contact met jou! Ben je opzoek naar een andere functie in de bouw, ook dan maken we graag kennis om te kijken waar je beter op je plek zit. Bel, e-mail of stuur een bericht naar Jelmer Nutma; 06 - 12074623 of j.nutma@faberpersoneel.nl. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als nieuwbouw timmerman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Faber zoekt samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Jelmer Nutma

Junior Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen